Over Mulder Aanhangers

Wij zijn gespecialiseerd in aanhangers, vee- en paardentrailers, verrichten ook Las- en constructie werk en verkopen hogedrukreinigers. 

In 1988 zijn wij begonnen met de verhuur van aanhangers aan huis en inmiddels danwel ruim 30 jaar en begrip in Woudenberg. 

Sinds 1 april 2020 zijn wij gevestigd aan de Parallelweg 11A in Woudenberg, dit is een mooi centraal gelegen locatie op een fijn bedrijventerrein. U bent dan ook van harte welkom bij ons!

Mulder Aanhangers is Pongratz Dealer in Nederland, de nummer één aanhanger uit Oostenrijk. Daarnaast leveren wij ook de bekende merken zoals; Ansemss, Brian James, Bücker, Hapert, Henra, Hulco, Humbauer, Ifor Williams en Twintrailer.


Voor Mulder handelsonderneming, is uw reactie essentieel. Als u een vraag of een opmerking heeft met betrekking tot onze producten, diensten, ons bedrijf of onze website, neem gerust contact met ons op;

Openingstijden:
Maandag t/m Vrijdag
Zaterdag ochtend

Wij zijn niet altijd aanwezig in de werkplaats, dit kan te maken hebben met een reparatie op locatie. Bel gerust even voor een afspraak.


Service en verkoop 
Parallelweg 11A 
3931 MS Woudenberg
KvK-nummer 31036729
033-2864951 of 06-53690020
info@mulder-aanhangers.nl