Nieuws


Maart 2021

Mooie opdracht van Esso Voskuilen mogen realiseren! 5 nieuwe aanhangwagens mogen leveren,

geleverd en gespoten in hun eigen kleuren en logo!
In november 2020 werden we benaderd door de “Let op Woudenberg” (lokale krant) of ze een interview mochten doen en of deze in de krant geplaatst mocht worden.

Uiteraard was dit mogelijk.

Elke dag is een verrassing en biedt weer nieuwe uitdagingen!

Met een lach op zijn gezicht vertelt Wiepko Mulder van W. Mulder Aanhangwagens dat iedere dag voor hem een verrassing is, natuurlijk zijn er vooraf gepande afspraken maar dat is niet zoals de verplichte APK bij auto’s vooraf in te plannen. De klachten komen met of zonder afspraak binnen voor de onderhoud van hun aanhanger of voor de aanschaf van een nieuwe.

Naast dat W. Mulder is gespecialiseerd in aanhangwagens, vee- en paardentrailers, verricht hij ook las- en constructiewerk en kan er een hogedrukreiniger gekocht worden.

Wiepko begin in 1988 met de verhuur van aanhangwagens aan huis in het dorp waar eer net ruimte voor was en daarmee is hij dan ook al ruim 30 jaar een begrip in Woudenberg. Aan huis groeide hij eruit en verhuisde hij naar de Stationsweg West waar de ruimte er was om wat te groeien, maar dat werd alweer de krap, waarna de verhuizing naar de Parallelweg, waar al gauw het zelfde verhaal volgde met een verhuizing naar de Nijverheidsweg in Woudenberg. Hier kwam  meer ruimte voor het onderhoud, de verkoop van de aanhangers waarmee hij in 1992 naast het verhuren van de aanhangers is begonnen. In 2007 kwam het moment dat hij volledig voor zichzelf is begonnen met zijn eerste klus in Leusden om nieuwe paardenstallen te gaan bouwen. Een klus met een uitdaging maar voor hem een mooi begin.

Het werken met ijzer zit bij hem echt in de familie, zijn opa begon op de Stationsweg West als hoefsmid en maakte de ijzerringen die om de wielen van de karren gingen, later hebben zijn vader en oom het voortgezet en werd er naast de hoefsmederij gewerkt aan trekkers en melkmachines voor de veehouderij. Het is voor hem dus niet een vreemde wereld.

Op 1 april volgde voor hem een nieuwe stap met de verhuizing naar de nieuwe locatie aan de voor hem  bekende Parallelweg in Woudenberg. Een nieuwe locatie waar hij meer ruimte heeft voor een voorraad en in de tijden van Corona meer dan voldoende ruimte heeft om klanten veilig te kunnen adviseren. Daarbij is de locatie gemakkelijk te bereiken en is er genoeg ruimte om bijvoorbeeld een snelle reparatie uit te voeren of een lampje ter vervangen.

Wiepko heeft 30 jaar lang bij de Woudenbergse Brandweer gezeten en zijn leven bestond voor een groot deel hier uit, totdat dit niet meer te combineren was. Hij kreeg tijdens het lossen van nieuwe aanhangers een oproep en moest uitrukken met de brandweer, waarbij hij plots moest vertrekken zonder de tijd te hebben alles af te sluiten. Bij terugkomst ontdekte hij dat er een aanhanger miste, gelukkig bleek deze door de nieuwe eigenaar al opgehaald te zijn. Dat was het moment waarop hij een aantal jaar geleden besloten heeft om zich volledig te gaan focussen op zijn eigen werkzaamheden.

En nu in het nieuwe pand aan de Parallelweg kan hij zicht volledig focussen en daarbij alle werkzaamheden uitvoeren die er nodig zin.

W. Mulder biedt kwaliteit en staat voor betrouwbare produceten en diensten. Of er nu een aanhangwagen, een reparatie, onderhoud of een advies nodig is, Wiepko is altijd telefonisch te bereiken op 06-53690020, of op afspraak op de nieuwe locatie aan de Parallelweg 11A in Woudenberg.
Ijuni 2020 kwam Ernst Mulder, van Mulder Bedrijfsverzorging, met een idee. Hij wilde een therapeutisch koebad aanschaffen voor koeien die niet meer zelf kunnen staan. De boer kan hem dan bellen en dan komt hij voorrijden met een met warm water gevuld koebad! Na een bepaalde tijd hierin te hebben gestaan, loopt de koe naar verwachting daarna weer makkelijk het weiland in! 


Maar hoe vervoer ik dat koebad, en het reservoir met warm water op een veilige manier?! Samen is er een oplossing bedacht en gerealiseerd. Inmiddels rijdt Ernst rond in de directe omgeving met een aanhangwagen (plateau aanhanger) met waterreservoir en koebad, zodat hij meerdere koeien op deze manier op de been kan helpen!


Voor meer informatie over E. Mulder Bedrijfsverzorging, verwijzen wij u graag naar www.mulderkoebad.nlApril 2020 verhuizing naar de nieuwe locatie aan de Parallelweg 11A te Woudenberg.