Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door W. Mulder handelsonderneming met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. W. Mulder handelsonderneming verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door W. Mulder handelsonderneming worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

W. Mulder handelsonderneming aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. W. Mulder handelsonderneming aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van W. Mulder handelsonderneming opgenomen informatie en prijzen.

Hoewel W. Mulder handelsonderneming alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is W. Mulder handelsonderneming niet aansprakelijk voor informatie en / of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden.

Verwijzingen naar sites die niet door W. Mulder handelsonderneming worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel W. Mulder handelsonderneming uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door W. Mulder handelsonderneming worden onderhouden wordt afgewezen.